Fem que els serveis i equipaments per als residents siguin com voldriem trobar-los quan nosaltres siguem grans.

Prendre la decisió de buscar i seleccionar una residencia per a un ser estimat, és una d’aquelles decisions difícils de prendre a la vida, es barregen els sentiments i el desconeixement de què podem esperar d’una residencia.

Natura Residencial porta prop de 15 anys donant servei de residencia i centre de dia a la ciutat de Reus. És un centre de mida mitjana de 70 places de residencia i 19 places de centre de dia, un centre que dona tot un seguit de serveis molt complerts, i manté el tracte familiar i proporciona una atenció individualitzada als usuaris.

Però la millor manera de poder escollir el centre que més adient a la personalitat de la família i la del resident és coneixent-nos i venint a visitar les nostres instal·lacions.

Natura Residencial es compon d’uns valors que identifiquen la nostra manera de fer, compartits per tot l’equip multidisciplinari que atén a tots els usuaris del centre:

01 Respecte cap als residents i llurs families

La persona té dret a portar una vida tan normal com sigui possible, gaudint d’una atenció de qualitat en aquesta etapa de la seva vida.

02 Honradesa en el tracte i en els serveis que oferim, som persones al servei de persones.

Per aquest motiu és molt important establir relacions basades en la confiança mutua i en la serietat en el tracte.

03 Transparència, coherència entre el que diem i el què fem.

Per aquest motiu els horaris d’accés a la residencia són lliures per a que els familiars puguin venir a veure als residents sempre que vulguin i puguin

04 Innovació, el nostre centre es caracteritza per tenir interioritzada la frase “ d’una queixa sempre en pot venir una millora”

És per això que treballem amb el convenciment de que la millora continua és el camí, per aconseguir un major benestar de les persones usuàries.

05 Treball en equip

Part essencial de l’èxit del projecte Natura Residencial es que tenim un equip de persones molt compromeses amb el què fem.

06 Respecte a la llibertat del resident a escollir sempre que sigui possible.

07 Ànim de servei en un entorn familiar, ens trobareu oberts a ajudar-vos en tot allò que poguem fer per satisfer les necessitats dels nostres usuaris.