La tranquilitat i la cura que es mereix la gent gran

Natura Residencial és un centre assistit 24h al dia els 365 dies de l’any, amb un equip humà multidisciplinari que ofereix un tracte familiar, individualitzat i adaptat a les necessitats de cada resident. Arquitectònicament està plantejat com un centre per viure-hi, no com una clínica assistencial.

La nostra prioritat és que tot resident que viu al nostre centre, pugui mantenir el major temps possible un grau d’autonomia elevat tant físicament com cognitivament, a través del treball amb el model ACP (atenció centrada en la persona). Per aquest motiu tenim una planta especialitzada en el tracte de residents amb demències o necessitats especifiques sociosanitàries.

EQUIP HUMÀ

Serveis professionals

· Metge
· DUI
· Fisioterapeuta
· Terapeuta Ocupacional
· Psicòloga
· Treballadora Social
· Educadora Social/Animadora soci-cultural
· Gerocultors
· Equip de manteniment, neteja i bugaderia propis
· Les nostres cuineres Master Chef

Per la teva cura i l’esperit

· Servei religiós setmanal
· Servei de perruqueria
· Servei de podología
· Acompanyament i voluntariat a les sortides del centre

Activitats

A la sala d’activitats s’hi fan animació sociocultural, treballs manuals, activitats per canvi d’estació, festes religioses i servei religiós setmanal.
A la sala de gimnàs, s’hi fan activitats dirigides de fisioteràpia i rehabilitació, manteniment de patologies degeneratives i neurològiques i osteomusculars.

També s’ofereixen tallers diversos de
· Relaxació
· Hort terapèutic i Jardineria
· Teràpies sensorials i estimulatives
· Teràpies assistides amb animals
· Teràpies ocupacionals
· Psico-estimulació
· Tallers de lleure i sociabilització
· Musicoteràpia
· Excursions fora del centre
· Sessió de cine fórum
Celebracions tradicionals: seguiment del calendari de les festivitats nacionals i locals, així com la festa de la primavera on la gran familia de Natura Residencial es reuneix, per degustar la mítica paella, tot menjant plegats a fora al jardí
· A la sala de gimnàs, s’hi fan activitats dirigides de fisioteràpia i rehabilitació, manteniment de patologies degeneratives i neurològiques i osteomusculars.